Peste 3.000 de oameni s-au distrat la "Ziua comunei Istria"

281
Primăria și Consiliul Local Istria au organizat, de hramul Sfântului Ilie, sărbătoarea "Ziua comunei Istria".

Evenimentul, aflat la cea de-a noua ediție, a avut loc pe platoul din fața Muzeului Cetății Histria, unde peste 3.000 de locuitori ai comunei Istria și ai localităților din împrejurimi au petrecut până târziu în noapte.

Ca în fiecare an, autoritățile locale au pregătit numeroase surprize celor prezenți, printre care un spectacol susținut de renumiți artiști de muzică ușoară și populară. Printre cei care au urcat pe scena amenajată de organizatori s-au numărat Sorin Șuteu, care a susținut un recital de muzică populară și de petrecere, formația Nikolas Band, care i-a încântat pe cei prezenți cu un spectacol de muzică grecească, Elena și Iuliana Zlatov, care au cântat muzică populară dobrogeană și muzică etno, Dan Țăranu care a cântat mai multe melodii dobrogene și de petrecere, dar și renumita formație Tavi Colen Band. Spectacolul a fost prezentat de Emma Ștefan, care a susținut și un recital de muzică latino. Petrecerea a fost încheiată cu recitalul cântărețului Mattyas.

Muzica și voia bună au fost completate, la finalul spectacolului, cu un grandios foc de artificii.

Nici cei mai mici dintre locuitorii satelor Istria și Nuntași nu au fost uitați, aproximativ 400 de copii primind daruri din partea Primăriei și Consiliului Local Istria.

Alături de primarul Ioan Herdean, la sărbătoarea comunei Istria au mai fost prezenți președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, membri ai Biroului Politic Județean al PNL Constanța, consilieri județeni, dar și primari ai comunelor învecinate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Sărbătoarea Lacului Razim
Joi, 31 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : Luni nu se fac cursuri
Pagina a fost generata in 0.2558 secunde