Petiție online pentru demiterea lui Tăriceanu

206
1
Petiție online pentru demiterea lui Tăriceanu - tariceanu-1432829400.jpg

Articole recomandate

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a lansat, ieri, o petiție online pentru demiterea lui Călin Popescu Tăriceanu, chemând cetățenii să o semneze, deoarece Tăriceanu profită de funcția publică de la conducerea Senatului pentru a acționa împotriva Justiției.

"Lansez Petiția «Demiteți-l pe Călin Popescu Tăriceanu demolatorul justiției care sfidează bunul simț al românilor din fruntea Senatului!» Având în vedere numeroasele abuzuri comise în cazul Dan Șova de senatorul Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de președinte al Camerei Superioare a Parlamentului, chemăm cetățenii la semnarea unei petiții publice pentru demiterea de la conducerea Senatului României a lui Călin Popescu Tăriceanu cel care sfidează Justiția și votul cetățenilor", a afirmat Raluca Turcan.

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9167 secunde