Petre Daea, reacţie vehementă după audierea la DNA: "Nu mi-e frică decât de Dumnezeu"

204
1
Petre Daea, reacţie vehementă după audierea la DNA:

Articole de la același autor

Reacție vehementă a ministrului Agriculturii, după declarațiile pe care le-a dat la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Ce mesaj a trimis Petre Daea, potrivit Antena3.ro

Petre Daea spune că nu-i este frică de cât de Dumnezeu și că în cei 52 de ani de activitate nu a încălcat niciodată legea.

Vă reamintim că Petre Daea a fost audiat la DNA în calitate de martor în dosarul predecesorului său de la Agricultură, Adrian Chesnoiu.

"Eu vreau să vă spun doar atât, Petre Daea n-a încălcat în viața lui legea. Petre Daea nu încalcă legea și nu va încălca legea.


Activitatea mea de 52 de ani poate să fie probată prin ceea ce am spus acum.

În rest, nu vreau să mai discut despre acest episod și v-aș ruga să-mi îngăduiți să spun unde sunt şi ce fac pentru agricultura țării, în această misiune extrem de grea.

Nu mi-e frică decât de Dumnezeu și ne oprim aici.

N-am fost asistat de niciun avocat, pentru că adevărul este acela care îl știu eu și acest adevăr trebuie să-l port tot timpul cu mine cu conștiința mea profesională, cu atitudinea mea civică", a spus Petre Daea


Comentează știrea

Dorrell
25 iulie 2022
MITITICA

Nea Petrică dacă n-ai fluierat în biserică, nu are ce să îți facă DNA. În schimb abuzul de putere se pedepsește. Nu cumva ai „folosit” telefonul pentru vreo rubedenie ? Această boală la români se moștenește din tată în fiu ! Singurul tratament se găsește numai la farmacia de la mititica. Dacă ai noroc avem și mititica cu suspendare.

Pagina a fost generata in 1.2123 secunde