Piedone, săltat de DNA de pe aeroport și dus la audieri. Se pregătea să plece exact înainte de decizia în cazul Colectiv

223
Piedone, săltat de DNA de pe aeroport și dus la audieri. Se pregătea să plece exact înainte de decizia în cazul Colectiv - piedonemiscarefaraprecedentinsec-1651221061.jpg
Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost săltat, vineri, de procurorii anticorupție din Aeroportul Otopeni și a fost dus la Direcția Națională Anticorupție în baza unui mandat de aducere. Edilul se pregătea să plece din țară cu patru zile înainte ca instanța să dea o decizie finală în dosarul Colectiv, în care el a fost deja condamnat în primă instanță la închisoare cu executare.


Peidone era în aeroport și se pregătea să plece în Germania.

Chiar în momentul în care se pregătea să urce în avion, el a fost oprit de procurorii DNA care i-au arătat un mandat de aducere, în baza căruia l-au ridicat și dus la sediul parchetului.


Potrivit unor informații Digi24, el a fost adus în legătură cu un dosar nou, recent deschis pe numele lui, care se referă la suspiciuni de corupție. Ancheta este în stadiu incipient.

În urmă cu puțin timp, Cristian Popescu Piedone a ajuns la DNA. Citeşte mai departe...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.352 secunde