PERCHEZIȚII DNA la ARR. Marian Butnaru: „Au ridicat hard-ul laptopului meu”

1433
1
PERCHEZIȚII DNA la ARR. Marian Butnaru: „Au ridicat hard-ul laptopului meu” - xperchezitiidna-1649239909.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea presupus nelegală a unor rute de transport călători pe raza județului Constanța.

Procurorii anticorupție au transmis: „În cursul zilei de 6 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate pe raza județului Constanța, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sedii de firmă. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”. 



Instituția publică unde au avut loc percheziții este Autoritatea Rutieră Română, filiala Constanța. Directorul instituției, Marian Butnaru, a declarat pentru „Cuget Liber”: „Nu eram în incinta instituției când a avut loc descinderea. Anchetatorii au ridicat hard-ul de la laptopul meu, niciun alt document. Încă nu am primit nicio adresă, nicio înștiințare, pentru a da o declarație. Probabil voi avea mai multe informații în zilele următoare. Licitația pentru rutele de transport călători nici nu a avut loc încă, nu știu despre ce atribuire ilegală poate să fie vorba”. 


Comentează știrea

braniste george
6 aprilie 2022
trasee deja alocate din fasa

si copii stiu ca se fac misculatii cu traseele ,acolo unde sunt bagati la inaintare nepoti de politisti pe cele mai profitabile trasee :cumpana,navodari ,mangalia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde