PERCHEZIŢII la Constanţa. Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

275
PERCHEZIŢII la Constanţa. Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc - perchezitii-1648558610.jpg

Articole de la același autor

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict și au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Trei bărbați au fost reținuți.

În cursul zilei de luni, 28 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate au prins, în flagrant delict, 2 bărbați, de 38, respectiv 40 de ani, imediat după ce ar fi vândut 4 doze de cocaină și 4 doze de psihoactive.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor 2, dar și la domiciliul unui alt bărbat, de 45 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite diverse cantități de cocaină și psihoactive, 7.500 de lei, 200 de euro, dar și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați, fiind cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de marţi, 29 martie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5936 secunde