Tineri prinși cu droguri de jandarmi, în triajul Valu lui Traian

317
Tineri prinși cu droguri de jandarmi, în triajul Valu lui Traian - img31602-1645539429.jpg

Articole de la același autor

Luni seara, 21 februarie în jurul orei 21.40, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat un autoturism staționat într-o zona izolată, din apropierea Triajului C.F.R – Valul lui Traian, în care se aflau trei persoane. Militarii au procedat la legitimarea celor trei persoane aflate în autoturism, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. În timpul dialogului susţinut cu ocazia legitimării, jandarmii au observat un comportament bizar al tinerilor, aceştia păreau derutaţi. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra unuia dintre tineri un şpaclu şi un plic autosigilant de plastic, ce conţinea o substanţă de culoare albă.

Tânărul în cauză a recunoscut faptul că a achiziţionat substanţa pentru consumul propriu, precum şi faptul că a consumat din aceasta, împreună cu prietenii aflaţi în autoturism.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5035 secunde