Percheziții la Constanța și București. Un kilogram de cannabis, vândut cu 6.000 de euro

182
Percheziții la Constanța și București. Un kilogram de cannabis, vândut cu 6.000 de euro - xdroguriconstanta2-1644593965.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cauză s-a reținut faptul că unul dintre inculpați a depozitat și comercializat droguri de risc către consumatori de pe raza municipiilor București și Constanța.

Joi, 10 februarie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog au surprins în flagrant acest inculpat după a comercializat cantitatea de 1,026 kg de canabis, în schimbul sumei de 6.000 de euro. În cauză se efectuează cercetări față de un alt inculpat cu privire la care s-a reținut faptul că la data de 11 decembrie 2021 a vândut cantitatea de 100,26 grame canabis, contra sumei de 2.800 lei.

Joi au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza municipiului București, în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile și suma de 4.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. București - Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Constanța - Serviciul Antidrog și al cadrelor de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4905 secunde