Petrecere pe cinste la "Ziua comunei Mihail Kogălniceanu"

566
Mii de persoane au participat, sâmbătă, la "Ziua Comunei Mihail Kogălniceanu", acțiune organizată de primarul Ancuța Belu și consilierii locali.


Anunțat în urmă cu puțin timp, evenimentul organizat pentru prima dată în comună a fost așteptat cu drag de toți locuitorii care își doreau ca și ei să aibă o astfel de manifestare așa cum se întâmplă în alte locuri. În acest context, toată ziua de sâmbătă a fost dedicată distracției. 

Acțiunea a avut loc în parcul central al comunei. Aici, reprezentanții autorității publice locale au amenajat terase unde oamenii au putut consuma mici, bere și sucuri. Totodată, a fost amplasat și un miniparc pentru cei mici care s-au putut distra în jocurile speciale pentru copii. 

Pe scena organizată pentru spectacol au urcat nume sonore ale muzicii românești, printre care Irina Loghin, Andreea Bălan, Mihai Trăstariu, Laurențiu Duță, Emilia Ghinescu. Tot în cadrul acestui eveniment, au fost premiate echipele Clubului Sportiv Mihail Kogălniceanu, dar și veteranii de război și cadrele militare în rezervă și în retragere. 

"Cred că locuitorii merită o astfel de sărbătoare. Noi, ca autoritate locală, trebuie să fim alături de oameni și să le oferim și astfel de momente de relaxare", a declarat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Ziua comunei Mihail Kogălniceanu s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii. 

La final, locuitorii s-au arătat foarte încântați și au apreciat inițiativa primarului Ancuța Belu. 

"Ne-am distrat de minune. Nici nu ne gândeam vreodată că o să o vedem pe Irina Loghin la noi în comună. Doamna primar se află la primul mandat și deja, după numai câteva luni, alegerea noastră a dat roade. Și-a pus deja în practică multe dintre proiecte și suntem siguri că nu ne va dezamăgi", a spus unul dintre locuitori. 

Alături de edilul Ancuța Belu și locuitorii comunei, la eveniment au fost prezenți și primari din alte localități, cum ar fi Vasile Delicoti, de la Poarta Albă, Marian Iordache, de la Medgidia, Nicolae Anghel, de la Castelu, fostul primar de la Ovidiu, Dumitru Bocai, și deputatul Mihai Lupu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.381 secunde