Pierdere imensă pentru comuna Pantelimon. A murit primarul Vasile Neicu

402
Pierdere imensă pentru comuna Pantelimon. A murit primarul Vasile Neicu - neicuvasile8-1494159320.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai longevivi primari ai județului Constanța s-a stins din viață, sâmbătă, comuna Pantelimon fiind în aceste zile în doliu.

Primarul Vasile Neicu (PSD) avea de mai multă vreme o boală necruțătoare, iar în urmă cu două luni, suferise o intervenție chirurgicală pe creier.

Mereu alături de oamenii din localitate, profesionist, gospodar și modest Vasile Neicu, în vârstă de 68 de ani, a reprezentat comunitatea din Pantelimon în calitate de primar din anul 1996. A intrat în politică pe listele PDSR, actual PSD, fiind foarte îndrăgit de localnici, drept dovadă fiind cei peste 20 de ani de mandat.

"Partidul Social Democrat Constanța, cu adâncă durere și profundă compasiune, deplânge și regretă trecerea la cele veșnice, după o îndelungată suferință, a celui care a fost Vasile Neicu, primarul comunei Pantelimon. Noi toți, cei care l-am cunoscut și admirat ca om și profesionist, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, greu încercată de dureroasa pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este mesajul social-democraților.

Mesaje de condoleanțe au transmis și ceilalți primari din județul Constanța. Totodată, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, deplânge trecerea la cele veșnice a primarului din Pantelimon.

"Era cunoscut drept un om gospodar. Localnicii din Pantelimon pierd un om harnic, un coleg de partid frământat de dezvoltarea comunei. A fost un luptător până în ultima clipă! Va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră!", a spus Marius Horia Tuțuianu.

În aceste momente triste pentru comunitatea locală, și redacția ziarului "Cuget Liber" transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.852 secunde