Planul Urbanistic General al Năvodariului intră în dezbatere publică

450

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, intenționează să aducă în dezbatere publică Planul Urbanistic General (PUG) al orașului, fiecare locuitor având șansa de a cunoaște varianta PUG-ului și de a aduce observații.
La sfârșitul lunii septembrie, acest proiect urmează să fie votat și de aleșii locali năvodăreni. În același comunicat se precizează că, prin PUG, se va dubla suprafața de intravilan a localității și se vor stabili funcționalitățile zonale ale Năvodariului din punct de vedere economic și edilitar.
Totodată, consilierii locali din Năvodari s-au întrunit ieri în ședință extraordinară pentru a dezbate o serie de proiecte importante pentru comunitatea de aici. Aleșii au aprobat Agenda Locală 21-"Strategia Locală de Dezvoltare Durabilă a Orașului Năvodari", "Planul Local de Acțiune pentru Dezvoltare Durabilă", precum și "Portofoliul Proiectelor Prioritare". Printre altele, ei au mai aprobat și suportarea din bugetul local de venituri și cheltuieli a sumei de 18.000 de lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor cu cazarea polițiștilor detașați pe litoralul românesc-sectorul de plajă Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8739 secunde