Platforma de centru-dreapta își lansează manifestul politic "Români, sus inima! România are viitor"

266
Platforma de centru-dreapta își lansează manifestul politic
PDL, PNȚCD, Partidul Noua Republică, Inițiativa Civică de Centru Dreapta, Fundația Creștin Democrată (FCD), forțe civico-politice reunite în scopul formării unei alianțe electorale de centru-dreapta pentru alegerile parlamentare din acest an, lansează, astăzi, manifestul politic "Români, sus inima! România are viitor".

Potrivit Agerpres, ceremonia de semnare a manifestului se va desfășura la sediul Fundației Creștin Democrate din București, cu începere de la ora 16,00, în prezența președinților PDL, Vasile Blaga, ICCD, Mihai-Răzvan Ungureanu, PNȚCD, Aurelian Pavelescu, PNR, Mihail Neamțu, și FCD, Adrian Papahagi, a informat FCD.

Potrivit sursei, în textul manifestului se propune "societății românești o platformă politică articulată în jurul valorilor de centru-dreapta".

"Suntem animați de orientările doctrinare ale dreptei populare europene, în pluralitatea sa de opțiuni creștin-democrate, conservatoare și liberale. În centrul platformei se află o alianță electorală între partide. Aceasta este sprijinită de organizații neguvernamentale menite să capteze suflul civic de centru-dreapta existent la toate nivelurile societății românești. Scopul nostru imediat este câștigarea alegerilor parlamentare", se afirmă în manifest.

Ca obiective pe termen mediu și lung, misiunea "dreptei unite" este cea de consolidare a statului de drept, "justiție pentru toți și prosperitate pentru fiecare".

Nu în ultimul rând, în manifest se face un apel către "toți oamenii vrednici care se recunosc în principiile de centru-dreapta" și se precizează deschiderea pentru "partide, organizații și persoane care se revendică de la valorile" dreptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2202 secunde