Elena Udrea:

"PMP va semna și susține orice moțiune de cenzură"

68

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea a declarat, ieri, că PMP va semna și va susține orice moțiune de cenzură la adresa Guvernului, chiar dacă va fi inițiată de PNL sau de PDL.
"Un partid care cu adevărat face opoziție nu se prevalează de pretextul celui care inițiază moțiune. Orice moțiune la adresa acestui Guvern, chiar inițiată de PNL, va fi semnată și susținută de PMP, pentru că acest guvern pe programul USL nu are ce să aducă bun pentru români. Cei de la PNL, dacă vor avea ipocrizia să inițieze o moțiune de cenzură la adresa propriului program de guvernare, e problema lor și avem speranța că electoratul îi va sancționa pentru asta. Cu cei 17 parlamentari pe care îi avem, semnăm și susținem o moțiune de cenzură chiar inițiată de PNL", a precizat Elena Udrea într-o conferință de presă.
Potrivit Elenei Udrea, PMP se așteaptă ca și parlamentarii PNL să susțină moțiunile pe care le va iniția Mișcarea Populară.
Ea a arătat că PMP va susține orice moțiune simplă sau o eventuală moțiune de cenzură inițiată de PDL, deoarece reprezentanții PMP "nu se încurcă în orgolii" legate de cine trebuie să inițieze o moțiune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3507 secunde