PNL anunță că nu votează Guvernul Grindeanu

172
3
PNL anunță că nu votează Guvernul Grindeanu - ralucaturcan-1483460833.jpg
Liviu Dragnea a anunțat, marți, lista definitivă a propunerilor pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu. Premierul desemnat va cere miercuri Parlamentului votul de învestitură, iar o primă ședință de guvern ar urma să aibă loc după depunerea jurământului. PNL nu va vota acest guvern, a anunțat , care este de părere că lista lui Grindeanu reprezintă "interesul lui Dragnea".

Comentează știrea

Român
3 ianuarie 2017
pnl = pdl = usr = .......

Cu voturile voastre și fără fără voturile voastre, acest guvern trece cu bine ! Voi faceți doar gălăgie și doar atât puteți face, că de altceva nu sunteți capabili, INCAPABILILOR și DUSMANOSILOR, care aveti in frunte conductorii vostri iubiți și prețuiți de voi (johanis kw, cioloș dj, turcan raluca....), dar poporul român, nici, nu va iubeste și nici, nu va doreste, știți de ce ? pentru că ne urâți, ne desconsiderati și ne-arzi tăiat : salariile și pensiile !

Anonim
3 ianuarie 2017
Primar pnl-ist

Un primar de la pnl nici nu si-a batut capu cu drumurile din localitate. Facandu-se un adevarat patinoar. Nu a folosit nici un gram de material antiderapant si nu a fost indepartata zapada de pe carosabil de nici un utilaj. Mai vor votati?

Extera
4 ianuarie 2017
Nu ezita!

Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat Pentru detalii trimiteti acum CV-ul la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.245 secunde