PNL cere retrimiterea Codului Silvic la comisii

89
PNL cere retrimiterea Codului Silvic la comisii - siglapnl-1431969522.jpg

Articole de la același autor

Liberalii vor solicita retrimiterea la comisiile de specialitate din Camera Deputaților a cererii de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis, pe Codul Silvic, pentru eliminarea articolului 20, în caz contrar urmând a vota împotriva legii, în varianta care va ajunge în plen.

"Vom solicita retrimiterea la comisii a cererii de reexaminare pe Codul Silvic și admiterea discutării în parte a articolul 20 și eliminarea acestuia. PNL consideră că trebuie eliminat articolul 20 pentru că aprobarea unei legi care cuprinde un articol care permite tăierea pădurilor fără document tehnic, fără amenajament silvic, va avea ca efect un atentat la siguranța cetățenilor și a comunităților", a anunțat fostul ministru Lucia Varga, ieri, după ședința conducerii PNL.

"PNL ar putea vota Codul Silvic inițiat de PSD numai dacă articol 20 va fi rediscutat și eliminat în comisii, altfel, va vota împotrivă", a mai spus Lucia Varga.

Deputații din comisiile juridică, de agricultură și mediu au respins, marțea trecută, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind înregistrate 35 de voturi "împotriva" cererii și 21 "pentru". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3991 secunde