PNL Constanța a dat startul campaniei electorale. Cine vrea să fie primarul Constanței

2443
Biroul Politic Municipal al PNL Constanța a aprobat, cu unanimitate de voturi, candidaturile liberalilor Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava pentru a intra în cursa internă privind desemnarea candidatului Partidului Național Liberal la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Constanța, din anul 2020.

Așadar, lupta internă pentru cel care va ajunge să candideze pentru funcția de primar al Municipiului Constanța se va da în trei. Mai exact, între Costel Stanca, decanul Facultății de Navigație de la Universitatea Maritimă Constanța care este și consilier județean, dar și prim-vicepreședinte interimar al filialei municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Niculescu și Cosmin Sava, președintele Organizației Județene a TNL Constanța.

Cele trei recomandări aprobate de Biroul Municipal urmează a fi dezbătute și validate la nivelul Biroului Politic Județean.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL Constanța, în primăvară, se va face o primă evaluare a candidaților, urmând ca forurile statutare ale PNL să decidă candidatul cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

"Mă bucură cele trei candidaturi, mai ales că vorbim de oameni tineri și cu expertiză profesională solidă. Biroul Municipal a studiat cele trei dosare de candidaturi și a decis că domnii Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava îndeplinesc toate condițiile de a intra în această competiție internă. După validarea lor, competiția este deschisă, trebuie să vină cu proiecte pentru constănțeni și să convingă. Sunt convins că oricare dintre cei trei poate fi un candidat redutabil al PNL la Primăria Constanța", a declarat Adrian Manole, președintele interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța.

Procedura de desemnare a candidaților PNL la funcția de primar în municipiile reședință de județ a fost aprobată de Biroul Politic Național cu scopul de a transparentiza și îmbunătăți procesul de identificare și stabilire a candidaților liberali pentru alegerile locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4325 secunde