PNL Constanța, pe un butoi cu pulbere. Chițac și-a reclamat în instanță propriul partid

1435
3
PNL Constanța, pe un butoi cu pulbere. Chițac și-a reclamat în instanță propriul partid - gheorghedragomirvergilchitac-1490886906.jpg

Articole de la același autor

PNL Constanța este, din nou, de câteva zile, în centrul atenției, însă nu pentru vreun proiect în interesul cetățenilor, ci prin prisma scandalului ce are loc în interiorul filialei. 


În loc să găsească un punct comun pentru revigorarea organizației, cei doi lideri, Gheorghe Dragomir, președintele Organizației Județene, și Vergil Chițac, președintele Organizației Municipale, continuă ca, prin prisma disputelor interne, să pună filiala constănțeană, inclusiv partidul, într-o lumină proastă. 


Potrivit calendarului stabilit de Biroul Permanent Județean, astăzi urmează să aibă loc alegerile interne în cadrul Organizației Municipale Constanța. În momentul de față, președinte la PNL Constanța este senatorul Vergil Chițac, însă acesta nu mai candidează pentru nicio funcție. În aceste condiții, pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Constanța s-au înregistrat patru candidaturi: George Muhscină, Sorina Tușa, Hira Stere și Romeo Rezeanu. 


Revenind la disputa care a împărțit filiala de la malul mării în două, motivul principal al scandalului este legat de stabilirea datei când vor avea loc alegerile la Organizația Municipală Constanța. Săptămâna trecută, Biroul Permanent Județean al PNL a stabilit ca acestea să aibă loc în ziua de 31 martie. Cu toate acestea, Vergil Chițac nu a fost mulțumit, el dorind ca acestea să aibă loc pe 8 aprilie. 


Cum niciuna dintre părți nu dorește să cedeze și să găsească o cale de mijloc pentru a stinge conflictul, se pare că alegerile vor fi doar de fațadă sau, în cel mai rău caz, vor avea loc de două ori - și pe 31 martie, și pe 8 aprilie. 


Pe de-o parte, cei de la județ spun că ele vor avea loc astăzi, în timp ce membrii de la municipiu spun că vor avea loc pe 8 aprilie.
"În conformitate cu calendarul desfășurării alegerilor interne, Comitetul de Coordonare Local al Organizației Municipale PNL Constanța va avea loc vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Constanța, începând cu ora 15.00, unde sunt așteptați membrii organizației PNL care îndeplinesc criteriile statutare de a participa la acest eveniment", a transmis Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA). 


În schimb, senatorul Vergil Chițac a transmis și el un comunicat de presă în care anunță că, așa cum a contestat încă de la început, alegerile nu pot avea loc pe 31 martie, deoarece la această dată el este plecat în străinătate. 


"Pe data de 31 martie voi fi prezent la lucrările Adunării Parlamentare NATO, care va avea loc la Berlin, deoarece am calitatea de președinte al delegației române și nu pot absenta de la lucrări. Într-o grabă suspectă, Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor PNL Constanța a dat publicității un convocator cu lista membrilor participanți la alegeri, ce cuprinde 706 persoane. Acest convocator nu mi-a fost prezentat anterior. Îmi este clar, deliberat, conducerea județeană a PNL mi-a preluat prerogativele însușindu-și organizarea alegerilor municipale", a spus senatorul Vergil Chițac. 


Mai mult, el a anunțat oficial că a depus o contestație la Curtea de Arbitraj PNL, inclusiv la CODA. De asemenea, el a precizat că a depus și o cerere de suspendare a alegerilor la instanța de judecată. 


"Consider că ar fi normal să așteptăm decizia forurilor partidului de la nivel central și apoi să organizăm alegerile", a mai spus Chițac. 


v v v 


"La momentul elaborării propunerii calendarului de alegeri interne de către Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor, președintele interimar al Organizației Municipale PNL Constanța, senatorul Vergil Chițac, deși a avut nenumărate ocazii, nu a comunicat nici CODA, nici BPJ, faptul că va reprezenta România, pe 31 martie, la lucrările Adunării Parlamentare NATO de la Berlin. 


Înțelegem ca statutară decizia senatorului Vergil Chițac de a contesta, în primă etapă la Curtea de Arbitraj a Partidului Național Liberal, hotărârea BPJ al PNL Constanța prin care este stabilit calendarul desfășurării alegerilor interne. 


Nu înțelegem decizia de a contesta și în instanță hotărârea BPJ al PNL Constanța, fără a aștepta emiterea unei hotărâri de către Comisia de Arbitraj referitoare la contestația depusă", au transmis cei de la Organizația Județeană a PNL Constanța. 


Comentează știrea

Suspiciune
31 martie 2017
Suspiciune de ciuma.Boala grea

Este clar,astea sunt primele semne.A dat ciuma rosie in PNL.Imi spunea cineva ca din momentul cand apar primele semne de ciuma rosie si pana la desfiintarea partidului/uniunii/ONG-ului nu trec mai mult de 5-6 luni,maxim un an.Ciuma rosie se transmite de la om la partid sau de la partid la partid prin sarut,prin contact sexual,prin mita,prin furt,sau prin strangeri tovarasesti de mana.Avem dovezi ca Dragomir l-a pupat pe Mazare si Nicusor Constantinescu l-a pupat pe Hasotti.Apoi s-au strans in brate,au dat mana si iar s-au pupat.Ce au mai facut ei in secret in noaptile care au urmat nu avem de unde sa stim. Barbati care se pupa in public cu alti barbati nu am vazut decat in filmele americane/italiene cu mafioti,am vazut la PSD,la PNL sau in fosta URSS.Uite ca acum ciuma s-a raspandit la toti peneleii din Constanta.De la judet la municipiu nu a fost nevoie decat de un singur pupic.Partidul taranistilor( sa le fie tarana usoara) a decedat prin anul 2000.Partidul a murit tot de ciuma rosie.Din PNTCD a scapat numai Victor Ciorbea(saracul de el) care a ajuns preș la usa lui Dragnea si sluga la partidul roșu.Uniunea Democratica a Tatarilor s-a imbolnavit si ea de ciuma.Din cate stiu eu si turco-tatarii s-au pupat cu Nicusor Constantinescu.Invatatura de minte.Cine face ca ei,ca ei sa pateasca.Dar e mai bine asa.Mai bine sa ramana un singur partid rosu decat sa avem mai multe partide rosii.Azi la Constanta,maine in toata tara.

MIHAI
31 martie 2017
BUTOIUL PNL

Citind titlul am crezut ca e vorba de butoiul lui Diogene , dar m-am lamurit repede . Este vorba de butoiul PNL Constanta , care , spre dezamagirea unora nu poate face expozie deoarece este plin doar cu rahat . Apropo de butoi . Am mai pomenit candva de teoria butoiului care spune ca nivelul apei din butoi nu poate depasi niciodata nivelul unei doage inferioare . Doaga inferioara a organizatiei peneliste constantene este calitatea liderilor . Ca la vremea lor au fost cei mai buni dintre cei mai rai , este alta poveste . La fel si faptul ca pana acum politica PNL Constanta a fost subordonata total politicii PSD . Cu actualii lideri de la judet si municipiu ne-am lamurit . Unul care si-a facut suma e pe duca , Dragomir si unul la municipiu , Chitac devenit peste noapte om politic dintr-un surogat de militar . Amiralul de carton Chitac s-a dovedit un carierist si oportunist de care Romania nu duce lipsa . Daca murea de grija partidului ar fi refuzat sa plece la sedinta NATO unde oricum nu va face nimic , si s-ar fi ocupat de problemele organizatiei , de alegeri . Dar senatorul scoicilor marine are alte probleme . Nu este decat un oportunist care nu a adus nimic valoros in PNL . Si uite asa , dl Chitac a ramas fara prerogativele pe care de fapt nici nu le are . Daca lucrurile merg tot asa , in curand PNL va fi un partid fara doage .

TELELEU
31 martie 2017
Pnl-ul este în moarte cerebrală !

" CIUMA ROȘIE " POATE FI ÎNTÂLNITĂ PESTE TOT, CHIAR NU AȚI ÎNȚELES CĂ ?! Pnl-ul este în metastază, urmează moartea cerebrală și definitivă ! Pe drumul cel bun al vieții veșnice, prieteni de cavou cu celălalt partid istoric, adică cu pntcd-ul! băsescu traian, a " lucrata " pntcd-ul și Johannis kw, lucrează pnl-ul! Urmează ca să vă convingeți pe propriul sfârșit și iremediabil! Să vă pregătiți de ce este cel mai rău eveniment : îngroparea și pomana care trebuiesc făcute " la țărână ", toate să le faceți creștinește, că de : infectarea, îmbolnăvirea și metastaza pnl-ului, a avut grijă președintele vostru drag și iubit, neamțul de Johannis kw, că v-a fost frică de Crin Antonescu, că-i rus, lipovean și i-ați făcut " vânt ", PĂCAAAAAT, PENTRU CĂ ESTE UN BĂRBAT CAPABIL, PE CARE NU L-AȚI : MERITAT si PREȚUIT și acum " culegeți ce ați semănat, adică, " ați semănat vânt și culegeți furtună " și " unde nu-i cap, vaide picioare "!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4386 secunde