PNL Constanța, reacție la acuzațiile lui Cupșa. "Nimeni nu a fost epurat din conducere"

754
4
PNL Constanța, reacție  la acuzațiile lui Cupșa.

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă, vicepreședintele demisionar al PNL Constanța, Ovidiu Cupșa, acuza actuala conducere a organizației județene de "epurări", menționând că 8 din cei 9 vicepreședinți ai partidului au fost îndepărtați de liderul Gheorghe Dragomir.


Drept urmare, conducerea PNL Constanța a reacționat ieri, subliniind că cei 9 vicepreședinți sunt de fapt 20, iar cele 8 demisii nu au la bază motive politice sau neînțelegeri cu președintele Gheorghe Dragomir. 


"Biroul Politic Județean al PNL Constanța are, începând cu data de 31 ianuarie 2015, ca urmare a demarării procesului de fuziune cu Partidul Democrat Liberal, un număr de 20 de vicepreședinți și nu doar 9. În ceea ce îi privește pe cei opt vicepreședinți ai PNL Constanța invocați de Ovidiu Cupșa, aceștia au optat să se retragă din prim-planul vieții politice, de-a lungul anilor, din diferite motive de ordin personal. Niciunul dintre cei menționați de Ovidiu Cupșa nu a fost "epurat" din rândurile Filialei PNL Constanța, deciziile aparținându-le în totalitate", se arată în comunicatul de presă.


Mai mult, în scrisoarea trimisă către presă se regăsesc declarații ale foștilor vicepreședinți liberali, care își prezintă motivele renunțării lor la cariera politică, dar și puncte de vedere ale actualilor primari care se dezic de afirmațiile lui Cupșa.


"Este falsă ideea că m-am retras din rândurile PNL Constanța din cauza conducerii actuale a filialei. Total fals! Relația mea cu președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a fost, este și rămâne foarte bună. Am renunțat la calitatea de vicepreședinte exclusiv din motive de sănătate", susține liberalul Dumitru Bedivan. 


"Mi-am dat demisia din funcția de conducere deținută în PNL Constanța pentru a da posibilitatea unei noi generații de tineri politicieni să fie promovată, și în niciun caz din cauza președintelui", declară Constantin Matei, membru al PNL Constanța. 
Primarul comunei 23 August, Mugur Mitrana, președinte al Ligii Aleșilor Locali liberali, afirmă că "deciziile importante au fost luate întotdeauna împreună, prin consultarea tuturor membrilor și a forurilor de decizie. Acum, după alegerile parlamentare, Partidul Național Liberal trebuie să continue procesul de reformă în mod echilibrat, unitar". 


Primarul orașului Eforie, Robert Șerban, reamintește faptul că "echipa PNL Constanța a fost mereu una deschisă, care și-a asumat prin vot fiecare decizie adoptată. Avem acum un singur obiectiv: consolidarea dreptei pe scena politică și continuarea reformei asumate de Partidul Național Liberal". 


Comentează știrea

Penelist
21 decembrie 2016
Vesnica dilema

Cine a fost la inceput,PNL sau Dragomir ?.......... Sa incercam un raspuns.La inceput a fost Iliescu,apoi s-a nascut FSN.Din FSN s-a ivit PNL,apoi ALDE.In cele din urma zile am aparut noi,alegatorii.Mandri ca suntem alegatori !

liberal
21 decembrie 2016
stop si de la capat

Dragomir si gasca de fini nasi si neica nimeni sa plece. Organizati alegeri corecte fara gasti de pisici si alte oratanii. Ajunge cat ati facut pentru voi. Hai sa incepem constructia unui partid care sa faca ceva si pentru oameni. Poate ca sunt naiv dar alta cale nu vad. Daca nu schimbam cursul vom deveni istorie cat de curand.

Dragomir e prea smecher
21 decembrie 2016
cupsa a fost ejectat

pardon, ejaculat vorba lui marean

ventrilocul
23 decembrie 2016
cucu

primarului din Eforie ii doresc sarbatori total nefericite,pline de durere,tristete......etc...la fel cum au parte concetatenii lui din cartierul nou inca neelectrificat din Ef sud(proiect 12).Tuturor conducatorilor si functinarilor Eforiei le doresc sarbatori care sa semene cu cartierul meu,adica INTUNECAT SI URAT CU SPUME....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2473 secunde