PNL Constanța: Stop manipulărilor! Biroul Electoral Central confirmă validitatea procesului de vot în Constanța

1275
PNL Constanța: Stop manipulărilor! Biroul Electoral Central confirmă validitatea procesului de vot în Constanța - pnl-1717925068.png

Articole de la același autor

PNL Constanța face un apel la responsabilitate publică și respect pentru principiile de bază ale democrației și a transmis în acest sens un comunicat de presă pe care îl redăm în continuare:

„În urma comunicării Biroului Electoral Central, care invalidează acuzațiile false de fraudă din partea PSD, USR și AUR și a candidaților aferenți la funcția de primar al municipiului Constanța, sancționăm public orice tentativă de a pune sub semnul întrebării corectitudinea procesului de vot în Constanța.

Biroul Electoral Central a specificat, foarte clar, printr-o comunicare oficială, că specificațiile și particularitățile tehnice ale urnelor de vot nu sunt de natură să vicieze rezultatele votului. Respingem ferm acuzațiile de fraudă formulate de reprezentanții principalelor de partide de opoziție locală și le plasăm în sfera unei tentative eșuate de manipulare publică a electoratului, doar cu câteva ore înainte de începerea procesului de vot.

În același timp, sesizăm că adversarii noștri politici au prelungit abuziv perioada de campanie electorală, utilizând o temă care se dovedește a fi falsă, ca platformă pentru mesaje iresponsabile și belicoase.

Mesajul nostru este unul de mobilizare pozitivă la vot, pentru toți constănțenii dar și unul de încredere în validitatea și corectitudinea organizării procesului de vot. Ne rezervăm dreptul ca, după încheierea procesului de vot, să sesizăm autoritățile competente cu privire la acțiunile de dezinformare publică și manipulare, indiferent de cine sunt emitenții sau strategii acestor acțiuni.

Asigurăm toți cetățenii că urmărim cu maximă vigilență derularea procesului de vot în Constanța și sesizăm autoritățile competente pentru orice tentativă de fraudare, inclusiv corupere, cumpărare de voturi sau mită electorală. Avem deja un exemplu concludent. În secția 119 din municipiul Constanța, reprezentantul PSD ar fi oferit 7 buletine de vot în loc de 5. Reprezentanții noștri au apelat la 112 pentru a denunța fapta. Suntem cu ochii pe ei”, au transmis liberalii constănţeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde