Teodor Atanasiu:

"PNL îi cere lui Ponta să retragă nominalizarea lui Manda"

102

Articole de la același autor

PNL îi solicită premierului Victor Ponta să retragă nominalizarea deputatului PSD Claudiu Manda pentru postul de ministru delegat pentru Buget și să își ceară public scuze.

"Încep cu o solicitare pe care PNL o face prim-ministrului Victor Ponta de a-și retrage nominalizarea lui Claudiu Manda pentru funcția de ministru al Bugetului și îi cerem, totodată, să își ceară și scuze pentru această nominalizare. Este inadmisibil ca, în România, Guvernul să devină o afacere de familie, o afacere între rude. După ce-l avem în marea familie PSD-istă pe vicepremierul Oprea, ministru de Interne și naș al lui Victor Ponta, după ce-l avem în Guvernul Ponta pe ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ca văr al premierului Ponta, după ce-l avem în fruntea senatorilor PSD ca lider pe socrul prim-ministrului Ponta, astăzi ni se propune să avem și un fin al președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea", a afirmat vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu.

El consideră că este prea mult pentru un guvern cu atâtea rude și că premierul trebuie să înțeleagă că nu este guvernul familiei lui, ci este vorba de Guvernul României și că este o batjocură la adresa românilor să propui ca ministrul Bugetului un om fără nicio experiență profesională în acest domeniu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7074 secunde