PNL strânge semnături pentru menținerea Pilonului II de pensii

587
PNL strânge semnături pentru menținerea Pilonului II de pensii - 20180517131743-1526552336.jpg

Articole de la același autor

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un proiect inițiat de PNL, prin care se strâng semnături de la toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii și nu doresc desființarea acestuia. Drept urmare, liberalii din Constanța vor merge pe străzi și vor informa locuitorii despre avantajele Pilonului II de pensii.


"Este o încercare disperată de a acoperi găurile din sistemul pensiilor de stat, dar cu pagube mult mai mari. PNL se va opune acestei inițiative. Pilonul II a fost o inițiativă liberală. Oamenii trebuie să știe că la sistemul privat de pensii, banii se investesc, nu se cheltuiesc. Așadar, desființarea lui ar fi o eroare", a spus Bogdan Huțucă. 


Totodată, liberalul a afirmat că intenția guvernanților de a atrage către pilonul I de pensii banii pe care românii îi virează astăzi la Pilonul II reprezintă o creștere mascată de taxe, menită a ascunde creșterea iresponsabilă a cheltuielilor guvernamentale.


"Administrația socialistă este disperată să atragă la buget cât mai mult din cei 7.3 miliarde de lei pe care românii urmează a-i transfera în acest an către Pilonul II de pensii. Banii aceștia reprezintă integral bani privați și aparțin celor care muncesc astăzi și care își plătesc contribuțiile către pensii. Statul nu are niciun drept să confiște acești bani ce reprezintă pensia din viitor a milioane de români, pentru a-i direcționa către alte cheltuieli curente", a mai spus liderul PNL Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.486 secunde