PNȚCD Constanța se reorganizează

221
În cadrul unei conferințe de presă, țărăniștii constănțeni și-au declarat, ieri, intenția de a-și consolida organizațiile din județ și de a înființa altele noi. "Avem aproximativ 60% acoperire în organizații comunale și orășenești din județ. În ultima ședință a Comitetului Județean, am hotărât înființarea unor organizații noi și reactivarea altora", a declarat secretarul PNȚCD Constanța, Adrian Țapliuc.
Astfel, în următoarea perioadă, urmează să se constituie organizații în Tuzla, Agigea, Băneasa, Târgușor, Adamclisi, Ion Corvin, Rasova, Peștera, Ghidărești, Mircea Vodă, Tortomanu, Fântânele și Istria.
Pentru a sprijini acest demers, țărăniștii au stabilit și responsabili de zonă, precum președintele Organizației Județene, Tudorel Chesoi (Tuzla, Agigea, 23 August) și Adrian Țapliuc (Băneasa, Adamclisi, Ion Corvin, Lipnița). De asemenea, Organizația Cernavodă va răspunde de Rasova, Peștera și Ghindărești, în timp ce organizația Medgidia se va ocupa de Mircea Vodă și Tortoman, iar organizația Cogealac de Fântânele, Istria și Mihai Viteazu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8467 secunde