"Poate am trădat anumite interese de partid, nu am trădat România"

368
2
Președintele UNPR Gabriel Oprea a declarat că, plecând din PSD a trădat interesele partidului, dar nu a trădat interesul României și a subliniat că a plecat din funcția de ministru la putere în Opoziție.
El a precizat că UNPR nu a cerut funcții când a decis să sprijine Guvernul, ci doar susținerea a două proiecte - coșul de solidaritate și taxa pe averile mari și foarte mari.
"Nu am cerut nimic și de aceea suntem o premieră în politica românească. Prin protocolul Coaliției am cerut coșul de solidaritate și taxa pe averile mari și foarte mari. Totul a început într-un moment foarte greu pentru România. Opoziția spunea că nu există criză economică mondială, doar Guvernul este incompetent. Ne-am strâns mai mulți parlamentari și am hotărât să sprijinim Guvernul pentru ca țara noastră să nu intre în derapaj economic. Știam că dacă sprijinim Guvernul sprijinim România. Ne-am născut (n.r. - UNPR) din patriotism și din dragoste de țară. Suntem împreună și ne leagă interesul național. Am ales între demagogie și popularitate", a afirmat Oprea.

Comentează știrea

FiftyVamaBoK
21 noiembrie 2011
Amirali,la apelul de seara

Hai sechetir!,mai izmenarule. Ce fapte (fara sa fi fost ambarcat pe vreo nava_ ,l-ai facut amiral pe clantaul ala de Fratila(de exemplu)????!!!!.

Constanta
21 noiembrie 2011
Hai Gabita...

arata-ne ca nu de interese de partid, fleica si ciolan e vorba. Voteaza pentru suspendarea Chiorului. Romania o cere. Nu o trada!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2735 secunde