Podul de la IPMC va fi reabilitat de Ministerul Transporturilor

877
3
Podul de la IPMC va fi reabilitat de Ministerul Transporturilor - podipmc91338462724-1338499929.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Municipal Constanța s-a reunit, ieri, pentru ultima ședință de dinaintea alegerilor locale. Pe ordinea de zi, s-au aflat 35 de proiecte, dintre care punctul 28 a fost retras, iar restul votate în unanimitate de consilierii prezenți. Menționăm că punctul retras viza completarea anexei 2 la HCL nr. 351/02.10.2000 privind majorarea capitalului social a SCIL Confort Urban SRL și delegarea de gestiune a unor sisteme publice de gospodărie comunală către SCIL Confort Urban SRL.

Consilierii au votat și alte trei proiecte aflate pe ordinea suplimentară. Printre cele mai importante inițiative trecute de membrii CL Constanța, amintim transferul podului de la IPMC către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Potrivit conducerii administrației municipale, MTI se va ocupa de reparația acestuia, iar suma necesară finalizării acestui proiect este de șase milioane de euro. Lucrările vor dura aproximativ un an de la data semnării contractului cu firma de construcție.

Un alt proiect important face referire la aprobarea asocierii municipiului Constanța în vederea desfășurării activității de alimentație publică pe Pasarela din stațiunea Mamaia. Concret, actuala conducere a administrației locale dorește să găsească un ofertat bun, care este dispus să deschidă o cafenea pe pasarela nou construită.

Tot în cadrul ședinței, au fost votate și criteriile în baza cărora va fi stabilită ordinea de repartizare a locuințelor din Campusul Social "Henri Coandă". Potrivit conducerii administrației locale, în data de 8 iunie, primele 150 de persoane își vor primi locuințele. Condiția pentru persoanele care nu vor achita utilități este aceea de a respecta normativa de consum de maxim șapte metri cubi de apă pe lună, 2,5 kilowați de curent pe zi pe perioada verii și 4 kilowați de curent pe zi pe perioada iernii.

XXX

Alte proiecte votate ieri au vizat repartizarea unor spații de locuit construite de ANL în regim de închiriere din recuperări, aprobarea studiului de fezabilitate pentru proiectul prin care se dorește realizarea unei piste de bicicliști în Constanța, actualizarea devizului general pentru mai multe lucrări de asfaltare, precum și aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 68.000.000 lei. Menționăm că, la acest ultim punct, consilierul liberal Ovidiu Cupșa a cerut explicații suplimentare, însă colegii săi i-au menționat că proiectul a fost deja votat. 

Comentează știrea

admirator
1 iunie 2012
aha!

Deci podul de la IPMC era al municipiului! El trebuia sa-l repare. Dar a dat banii pe floricele... Ca sa-l ia MT, a trebuit sa fie scos din proprietatea (si gestiunea) municipiului... Deci cum era cu disputa MT/Mazare referitoare la pod? Se dovedeste ca Mazare e un neispravit care distruge tot si minte cu nerusinare pentru a-si acoperi activitatea! Ca si partidul care l-a adoptat in final...

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

unu
1 iunie 2012
renunta

ba asta cu fonduri UE,mai dute-n ue si lasa-ne ca ne-ai terminat cu reclama ta muistule.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.34 secunde