Polițiștii comunitari din Năvodari au rămas fără sporul de 15%

1303

Articole de la același autor

Consilierii locali năvodăreni au aprobat, în ședința ordinară de vineri, proiectul de revocare a lui Ioan Hânceanu din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SC TSP ECOTERM SA Năvodari și de director general al societății.
În urma dezbaterii, aleșii locali au hotărât ca Radu Gheorghiță să exercite funcția de director general, iar Florin Baciu să devină președinte al Consiliului de Administrație. Potrivit consilierului democrat-liberal Stere Sponte, la baza acestei măsuri a stat "managementul defectuos și imposibilitatea fostei conduceri de a găsi soluții la situația actuală a societății".
În același context, Consiliul Local a luat o serie de "măsuri preventive", în opinia lui Sponte, aprobând 15 proiecte de hotărâre care vizează trecerea unor clădiri și spații comerciale din administrarea societății în administrarea și în proprietatea orașului Năvodari.
Proiectul cu numărul patru pe ordinea de zi, privind acordarea sporului de până la 15% din salariul de bază pentru condiții specifice personalului militarizat, a fost retras de către inițiatorul său, primarul Nicolae Matei. Stere Sponte a invocat lipsa fondurilor pentru imposibilitatea de a mai acorda aceste sporuri. Pe de altă parte, în anul 2009, pensionarii vor primi în continuare pachete din partea Primăriei.
Totodată, consilierii au aprobat documentația pentru delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare a orașului. Astfel, luna viitoare urmează să se desfășoare licitațiile privind delegarea firmelor care vor asigura și vor menține curățenia în permanență în zona de sud și în zona de nord-est a Năvodariului.
În plus, de vineri, consilierii au un nou coleg. Este vorba de pesedistul Vasile Moruzi care i-a luat locul lui Marian Surdu, după ce acesta din urmă și-a dat demisia din motive de sănătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4205 secunde