PONTA: "Noi la Președinție, Băsescu la "brutărie"

125
1
PONTA:

Articole recomandate

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la mitingul electoral organizat de TSD, că în luna decembrie social-democrații vor fi la Președinție, în timp ce Traian Băsescu va merge la "brutărie", el replicând astfel audienței care scandase că Băsescu ar ajunge "la pușcărie".

"În decembrie noi vom fi la Președinție și Băsescu la ... ", a spus Ponta, publicul alcătuit din tineri social-democrați continuând: "la pușcărie!".

"Voiam să zic la brutărie, pentru că Daniel Constantin voia să vorbească de agricultură. Dar vreau să vă spun ceva: lucrul acesta se va întâmpla", a spus Victor Ponta.

El a precizat că meritul pentru că acest lucru se va întâmpla aparține generației care nu s-a dat bătută în decembrie 2004, precum și celor care au stat alături de el, tineri sau mai puțin tineri.

Comentează știrea

Bașpunar
4 mai 2014
Minciuna si canalia...

Pinocchio Ponta dorește să devină, dacă nu cumva a devenit, mai canalie decât Matrafox Santaj Băsescu! Pinocchio Ponta și PSD (ciuma roșie) a imunizat în taină toți baronii României lovind în justiție. Minciunile ciumei roșii și ale lui Pinocchio Ponta ne ruinează speranța in justiție, adevăr, dreptate și o viață mai bună. Să-ți fie rușine, trișor Pinocchio Ponta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6889 secunde