"Ponta nu mai are nicio șansă să fie premier după alegeri"

210
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, într-un interviu la RFI, că Victor Ponta nu mai are nicio șansă de a rămâne premier după alegerile din decembrie, menționând că USL trebuie să-și caute un nou lider și că toată Europa este convinsă că președintele PSD a plagiat și trebuie să plece.

Întrebat ce șanse are Victor Ponta să rămână prim-ministru după 9 decembrie, Preda a răpuns, potrvit RFI: "Nici o șansă! Și eu nu sunt un om care să spună niște lucruri ca să atace sau ca să arate că este în Opoziție. Domnul Ponta nu mai are nici o șansă!". "Am spus acum doi ani de zile, când discutam cu lideri politici ai PSD-ului, că Adrian Năstase în plan european este un om mort, cu ghilimelele de rigoare. El este viu încă în România. S-a dovedit până la urmă că am perfectă dreptate, pentru că eu știu care e percepția diplomației europene și a politicii europene. Iar acum vă spun, Victor Ponta nici nu mai există în Europa! Și nu o spun ca să mă bucur, că e un om tânăr și mie până la urmă îmi pare rău de oamenii care încearcă să-și construiască o carieră. Dar modul cum s-a poziționat el, cu plagiatul pentru care nu-l iartă nimeni în Europa... poate să mai facă șapte comisii în România! Toată Europa e convinsă că el a plagiat și că trebuie să plece, iar eu cred că USL-ul trebuie să-și caute un nou lider", afirmă prim-vicepreședintele PDL.

El crede că USL nu-l va nominaliza pe Victor Ponta drept premier. "USL-ul își caută deja prim-ministru. Știu că în fibra sa, PSD-ul știe ce să facă pentru a rămâne un partid european", a spus Cezar Preda. Despre Crin Antonescu, Cezar Preda a spus că l-a văzut țara o lună și jumătate exact cum este. "Nu cred că va fi vreodată președintele României", a spus Preda.

Victor Ponta a declarat recent că dacă USL va obține 50% plus unu dintre voturile cetățenilor la alegerile parlamentare, el va fi premier, arătând că se bazează pe precedente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde