Dispută între Băsescu și ministrul Finanțelor pe trecerea României la euro. Când vom adera

268
2
Dispută între Băsescu și ministrul Finanțelor pe trecerea României la euro. Când vom adera - euro1-1346827790.jpg
Trecerea României la euro în 2015 e un obiectiv ambitios. O spune ministrul Finanțelor, Florin Georgescu, după ce președintele Traian Băsescu declara la întâlnirea cu ambasadorii că asta ar trebui să fie o prioritate. Pentru români, aderarea la zona euro înseamnă eliminarea riscului valutar. Analiștii sunt de părere că dezavantajul ar fi sufocarea economiei, scrie Realitatea.net. 

Președintele Traian Băsescu a abordat subiectul aderării României la euro în cadrul întâlnirii anuale cu ambasadorii. Potrivit Realitatea.net, acesta a declarat că îndeplinirea condițiilor de intrare în zona euro trebuie să fie o prioritate.

La rândul său, ministrul Finanțelor, Florin Georgescu a menționat că strategia României privind adoptarea monedei unice europene se va definitiva după alegerile din toamnă.

Citește mai mult…



Comentează știrea

adnana
5 septembrie 2012
zona euro

nu faceti greseli uitativa la grecia la italia luati exemplu din strainatate va rog distrugeti tot devine haus total o sa va para rau va jur lasati moneda noastra e mai bine faceti un sondaji cu populatia romaniei si veti vedea

Fonduri UE
5 septembrie 2012
FONDURI UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde