"PONTA poate fi ȘANTAJAT ca președinte. Ca spion, ERA UN ȚÂNCĂU"

104
1

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a vorbit la Adevarul Live despre ce s-ar putea întâmpla dacă Victor Ponta ajunge președintele României: "Poate fi șantajat de fostul său ofițer de legătură, chiar de Servicu".


"Eu nu cred în marea acțiune ca spion al lui Victor Ponta. Erau lansate pe piață zvonuri că s-a dus să o supravegheze pe Carla del Ponte, lupta anti-mafie. Păi el era un țâncău ca experiență, un copil, un țânc. El a fost utilizat la altceva. În Parchetul General, mai ajung și oameni cu care un serviciu sau altul are interese să fie scăpat. Cred că aici a fost utilizat Victor Ponta", a mai spus președintele.


"Nimeni nu m-ar fi iertat, dacă Victor Ponta ieșea sau iese președinte, și peste câțiva ani, în urma unui proces - și sunt convins că se vor deschide procese pe această temă - SIE ar fi obligat să dea informația oficială precum că în perioada 1997-2001 Victor Ponta a fost ofițer al SIE. Ce s-ar întâmpla cu dânsul în funcție? Unde ar fi România? Cum ar arăta România?" , a declarat șeful statului.



Comentează știrea

Relu
28 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Românii sunt profund dezbinați"
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Sunt pregătit pentru ce e mai rău"
Pagina a fost generata in 1.375 secunde