Ponta: Tot ce este Guvern este necesar și trebuie îmbunătățit

79
Ponta: Tot ce este Guvern este necesar și trebuie îmbunătățit - totceesteguvernpontasiteb6-1437473459.jpg

Articole de la același autor

Tot ce este Guvern este necesar și trebuie îmbunătățit, le-a transmis marți premierul Victor Ponta tinerilor participanți la ediția din acest an a Programului de internship derulat de Executiv.

"Sper că veți reuși să vă eliberați de ceea ce, probabil, auziți zi de zi că nu e nimic mai rău pe lume decât Guvernul, că nu aveți nevoie de Guvern. Realitatea este că toate țările pe care noi le avem, voi le aveți, de model SUA, Europa, țări nu doar cu o democrație avansată, dar cu un sistem administrativ avansat au un Guvern puternic și un Guvern eficient. Nu există în lume un Guvern perfect, nu l-a inventat nimeni niciodată și, din acest punct de vedere, sunt foarte multe lucruri de făcut. Vreau să vă rog să credeți că Guvern nu înseamnă acea mică conotație politică pe care cei care se uită la televiziuni de știri o aud, ci Guvern și stat înseamnă medicii din această țară, aproape toți, nu cei din sistemul privat, înseamnă profesorii din această țară, pompierii, militarii, polițiștii. Înseamnă toți acei care fac ca un sistem atât de complex cum este o societate în secolul XXI să funcționeze", a afirmat premierul.

Ponta a arătat că tot ce este Guvern și stat trebuie îmbunătățit, iar ''sarcina de a-l îmbunătăți revine fiecărei generații interesate de acest lucru''.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0655 secunde