"Ponta va pierde funcția de premier până la toamnă"

121

Articole recomandate

Victor Ponta pierde funcția de premier până la toamnă, preconizează fostul sau coleg Mircea Geoană. Președintele Partidului Social Românesc a declarat, la Realitatea TV, că vremea partidelor alcătuite în jurul banului public apune în politica românească. Potrivit lui Geoană, PSD începe să devină istorie, scrie realitatea.net.

"În mod evident, toamna acaesta nu-l va prinde pe Victor Ponta că prim-ministru. Toat[ lumea încearcă, cei care se află în majoritate să găsească o formulă pentru a rămâne la putere fără Victor Ponta , cei care-s în Opoziție încearcă să găsească o formulă să vină dânșii la putere", a observat Mircea Geoană.

"Ați auzit de legea gravitației? Ea funcționează și în politică. Deci când se întâmplă ceva suficient de greu cum a fost acuzația de corupție, el e incapacitat. Nu e în cârje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate să continue că premier al României.

"Ponta e istorie, Dragnea e istorie și din păcate pentru un partid mare din România, PSD-ul începe să devină istorie. Pentru mine, Ponta nu este decât o ilustrare că modul vechi de a face politică nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil și nu va mai fi tolerat în România.

Senatorul arată că Victor Ponta nu și-a susținut partidul cât a stat în Turcia, lăsându-și colegii într-o încâlceală extremă.

'

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4946 secunde