Victor Ponta, amendat pentru nerespectarea unei decizii judecătorești

85
Victor Ponta, amendat pentru nerespectarea unei decizii judecătorești - 20140224victorponta4rsz-1436516692.jpg
Ponta, amendat cu 310 lei pe zi pentru sfidarea Justiției. Premierul Victor Ponta a fost amendat pentru nerespectarea unei decizii a Curții de Apel Constanța. 


De ce a fost amendat Victor Ponta. Premierul trebuie să plătească 20% din salariul minim brut pe economie și încă 100 de lei/zi pentru fiecare zi de întârziere de punere în aplicare a unei decizii judecătorești în cazul Rompetrol Rafinare. Aceeași sancțiune se aplică și ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu. 
 

Victor Ponta amendat. Având în vedere că judecătorii Curții de Apel Constanța au luat decizia la 6 iulie, reiese că premierul Ponta a acumulat până vineri, 10 iulie, o amendă de 1.240 de lei, 840 de lei către stat și 400 de lei către Rompetrol Rafinare, scrie adevărul.ro.



"Aplică pârâților Victor Viorel Ponta și Gavrilescu Grațiela o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi întârziere de la data comunicării prezentei și până la data executării (pentru fiecare). Obligă pârâții Victor Viorel Ponta și Gavrilescu Grațiela către reclamant la plata penalității de 100 lei/zi întârziere pentru fiecare de la data comunicării prezentei și până la data executării", au decis magistrații Curții de Apel Constanța, la 6 iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde