SPIT. Amenzile, plătite online

157
1
SPIT. Amenzile, plătite online - pietoniamendatrecereneregulament-1436367325.jpg

Articole de la același autor

Începând de azi, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța oferă persoanelor fizice și juridice posibilitatea achitării online a amenzilor contravenționale, atât a celor aplicabile circulației pe drumurile publice, cât și a celor reglementate de alte acte normative.

"Chiar dacă persoana contravenientă nu are domiciliul în municipiul Constanța, poate achita sumele datorate în termenele legale stabilite prin procesele verbale, direct online, accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online - Plata online a impozitelor - Plata amenzi sau link-ul https://etax.spit-ct.ro", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Pentru plata amenzilor contravenționale contribuabilii se mai pot adresa ghișeelor SPIT din: str. Sulmona nr. 22, str. Badea Cârțan nr. 3, str. Atelierelor nr. 6, str. N. Grindeanu nr. 66, City Park Mall sky level, b-dul Mamaia nr. 86 (în incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor), str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru de Informare pentru Cetățeni), b-dul I.C. Brătianu nr. 246 (în incinta Poliției Rutiere); oficiilor poștale din municipiul Constanța; oficiilor poștale din țară- prin mandat poștal; agențiilor Garanti Bank, din municipiul Constanța; stațiilor OMV prin serviciul Westaco Express, din municipiul Constanța și băncilor unde au un cont deschis, prin ordin de plată (O.P.).

Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

Comentează știrea

adi
9 iulie 2015
anunt

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti INFO la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7086 secunde