PP-DD susține că nu a votat niciodată alături de PSD proiectul Roșia Montană

153
1

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidul Poporului-Dan Diaconescu, filiala Constanța au susținut, vineri, într-o conferință de presă că PP-DD condamnă afirmațiile vehiculate în presă, potrivit cărora ar fi trădat în proiectul Roșia Montană. Ei susțin că PP-DD nu a votat niciodată alături de PSD pentru proiectul Roșia Montană.

"Partidul Poporului-Dan Diaconescu este partidul care a solicitat înființarea comisiei speciale, tocmai pentru ca românii să știe ce înseamnă acest proiect de importanță națională. După ce comisia a ascultat toate părțile implicate, Partidul Poporului-Dan Diaconescu a votat împotriva proiectului și rămâne constant promisiunilor făcute românilor. Actuala coaliție și-a încălcat toate promisiunile din campania electorală în momentul în care nu a susținut proiectul de lege privind interzicerea exploatării gazelor de șist, prim metoda fracturării hidraulice", a spus senatorul Marian Vasiliev.

Reprezentanții PP-DD au mai transmis că, în campania electorală și la moțiunea de cenzură ce a dus la căderea guvernării PDL aceiași oameni din USL susțineau că se vor opune fracturării hidraulice.

"Nu ar fi fost astăzi la putere dacă în decem-brie 2012 le-ar fi spus românilor că vor susține interesele altora, uitând ce au promis. Între timp, nu a fost prezentat niciun studiu de impact și nicio consultare a cetățenilor, iar parlamentarii puterii fug de orice consultare publică cu cetățenii", au mai spus cei de la PP-DD.

În final, membrii Partidului Poporului Dan Diaconescu au spus că ei resping ferm orice acuzație de trădare a intereselor cetățenilor în proiectul Roșia Montană și rămân consecvenți politicii de reprezentare a intereselor românilor. 

Comentează știrea

G.M.
9 noiembrie 2013
Partidul otevistilor prosti rau

Pepedede este asa o adunatura de smintiti,ploconiti la picioarele unuia dus rau cu pluta si escroc pe deasupra,incat chiar nu merita pomenit nimic de ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6299 secunde