Preda: "Dragnea nu este un partener de dialog!"

79
Preda:

Articole de la același autor

Eurodeputatul Cristian Preda a declarat că președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu poate fi un interlocutor pentru Opoziție sau președinție, pentru că are o uriașă problemă de credibilitate, având în vedere "condamnarea sa, în primă instanță". 


"Văd că PSD dă un urmărit penal pe un condamnat în primă instanță, asta este împotriva culturii democratice. Cred că Liviu Dragnea ar trebui boicotat de Opoziție, cred că Liviu Dragnea nu ar trebui văzut ca un posibil partener, ci, întrucât are această uriașă problemă de credibilitate", a declarat eurodeputatul. Cristian Preda a subliniat că este evident că Liviu Dragnea încearcă să se poziționeze ca un prieten al președinției, al progresului, al opoziției sau cum, zice Oprea, al interesului național. În opinia sa, acesta se află într-o situație de o "precaritate absolută", în condițiile în care așteaptă un verdict în Dosarul Fraudă la Referendumul din 2012.


Liviu Dragnea a subliniat, luni, în prima ședință a PSD pe care a condus-o în calitate de președinte interimar, că este deschis dialogului cu PNL, răspunzând astfel unei invitații a liderilor liberali la consultări pe tema Codului Fiscal. Liderul interimar al PSD a mai spus că PSD dorește armonizararea relațiilor între cele trei palate, Cotroceni, Parlament și Victoria, pe motiv că "nici o țară în care scandalul politic este permanent nu poate avea succes".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6075 secunde