Constanța a tras lozul câștigător. Dragnea, noul președinte al PSD

542
3
Constanța a tras lozul câștigător. Dragnea, noul președinte al PSD - dragnea-1437588773.jpg

Articole de la același autor

Noul șef interimar al PSD până la următorul congres din 16 noiembrie este Liviu Dragnea, care a obținut 65 de voturi. Contracandidatul său, Rovana Plumb a obținut numai 18 voturi. Liderii PSD de la malul mării și-au exprimat opțiunea pentru Liviu Dragnea cu câteva ore bune înainte de începerea Comitetul Executiv Național. 


Liderii social democrați din întreaga țară s-au întrunit, ieri, în cadrul Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD pentru a-și desemna liderul interimar până la organizarea con-gresului. Chiar dacă pentru funcția de președinte al PSD au intrat în cursă trei candidați, lupta s-a dat între Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partidului, și Rovana Plumb, președintele Consiliului Național, cea care a asigurat conducerea partidului pe perioada plecării lui Ponta în Turcia. Ecaterina Andronescu și-a anunțat și ea candidatura pe ultima sută de metri. 


Încă dinainte de întrunirea comi-tetului, Dragnea și-a exprimat ferm poziția. El a declarat că îl va sprijini în continuare pe premier, fiind vo-cea din partid care a contestat-o fățiș pe Plumb, drept succesoarea lui Victor Ponta. 


"Cunoaște bine Organizația PSD Constanța"
Biroul Permanent Județean al PSD s-a întrunit, ieri, în ședința extra-ordinară, hotărând susținerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte interimar al Partidului Social Democrat. 


Contactat telefonic, Decebal Făgădău, președintele executiv al PSD Constanța, a declarat că în luarea deciziei au cântărit atât argumentele politice, Dragnea fiind un lider care cunoaște foarte bine organizația de la malul mării, dar și cele administrative. 


"Atunci când a condus Ministerul Dezvoltării Regionale a susținut proiectele importante ale municipiului, dar și ale județului Con-stanța. Printre aceste proiecte amintim doar cele legate de Cazino, locuințele sociale, locuințele pentru chiriașii evacuați etc.", a declarat Făgădău. 


"Și Rovana Plumb se bucură de aprecierea din partea liderilor PSD Constanța, atât prin prisma funcției de președinte a Consiliului Național, cât și prin prisma funcției ministeriale pe care o ocupă", a adăugat Făgădău. Cu toate acestea, liderii PSD Constanța au ales să meargă pe mâna lui Dragnea.


Comentează știrea

zoro
23 iulie 2015
articol de kkt

Nici un loz nu e câștigător cu PSD, bucuria reporterului trădează însă înclinațiile sale politice, regretabile de altfel.

Sindbad
23 iulie 2015
Astia suntem...

Puscariabil. Asta arata adevarata fata, interesele de grup infractional ptr ciolanul/banul public, adevarata mafie din care este compus PSD-ul. C-ta, ca unul dintre fiefurile sale, nu face exceptie. II vom prosti pe romani inca o data...

ath
23 iulie 2015
"Cu Geoana fac treaba"

Pesedeii au avut de ales intre o femeie si "un om".De unde se vede ca in pesede "oamenii" sunt mai harnici decat femeile.Asa e doctrina la ei.In tot cazul,daca Ilici a garantat pentru Liviu,care este "om" si puscarias ilegalist in acelasi timp,inseamna ca traditia se pastreza in PCR. Cum ar putea sa arate un afis electoral in care Fagadau promite ca "Rovana face treaba".(sau "Cu Plumb fac treaba").Nu suna bine.Asa e mai pesedeilor,nu lasati femeile sa "acceada" la varful partidului. Friiii...Liviu !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6693 secunde