Prefectul Culețu își cântărește șansele pentru alegerile din toamnă

384

Articole de la același autor

Liberalii au început, printre primii, să-și anunțe intențiile de candidatură pentru alegerile parlamentare din acest an. PNL Constanța a făcut publice, până în prezent, 24 de nume care intenționează să candideze pentru un fotoliu de parlamentar. Printre acestea se regăsesc președintele Organizației Județene, George Dragomir, vicepreședintele PNL, Puiu Hașotti, Constantin Matei, dar și fostul edil al Hârșovei, Ionel Chiriță, Ovidiu Cupșa și Adrian Bratu.
Una dintre cele mai mediatizate intenții de candidatură este cea a prefectului Dănuț Culețu care, însă, până în clipa de față, nu a confirmat acest aspect. Potrivit declarațiilor liderului județean, George Dragomir, reprezentantul guvernului în teritoriu "are termen până la 29 iulie să se decidă dacă va candida sau nu".
Contactat telefonic, Culețu a vorbit despre eventuala sa candidatură ca despre "o opțiune, un pas deosebit de important". "Nu m-am decis încă. Există un interval de timp în care îmi voi evalua șansele, pentru că vreau ca, în funcție de imaginea mea și de scorul scontat, să am certitudinea unui succes", a ținut să menționeze prefectul. În ciuda faptului că nu a dat ca sigură candidatura sa, Culețu a precizat, totuși, că în cazul în care aceasta va fi confirmată, vrea să reprezinte un colegiu uninominal pe Constanța. Nu în ultimul rând, prefectul a declarat și că fotoliul de parlamentar spre care aspiră este unul de deputat.
În ceea ce privește noutățile din rândul celor care vor să acceadă la demnitatea de parlamentar, Dragomir a afirmat că nu s-au înregistrat noi intenții de candidatură cu excepția lui Stere Bușu. Conform explicațiilor președintelui Organizației Județene, consilierul local PNL din Medgidia, Manager al Spitalului Municipal, ar intenționa să își depună candidatura pentru parlamentarele din toamnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0935 secunde