Premierul Cioloș a demis mai mulți prefecți. Care este situația la Constanța

477
Premierul Cioloș a demis mai mulți prefecți. Care este situația la Constanța - ciolosmare-1455818501.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș a dispus, ieri, demiterea mai multor prefecți și numirea în locul lor al altor persoane, după ce premierul s-a arătat nemulțumit de activitatea oficialilor din administrație. Prim-ministrul a dispus schimbarea din funcție a 19 prefecți și trei subprefecți din țară, însă nici prefectul județului Constanța, Ion Constantin, sau ceilalți doi subprefecți nu s-au aflat pe lista premierului. Chiar și așa, reprezentantul Guvernului a anunțat că va continua activitatea de monitorizare a prefecților fiind posibil ca, săptămâna viitoare, să aibă loc și alte demiteri.

Schimbări semnificative la nivelul prefecților au fost anunțate de ceva timp, după ce Executivul a analizat capacitatea de reacție a acestora și dorința lor de se implica sau nu politic în campania electorală.

"A fost o trecere în revistă a activității prefecților și o analiză a comportamentului, atât în ceea ce privește capacitatea de a reacționa, cât și dorința de a nu se implica politic în campania electorală. Evaluarea s-a făcut, vor urma în cel mai scurt timp, probabil până la finalul lunii, schimbări care vor viza un număr semnificativ de prefecți", a anunțat premierul, la finalul ședinței Executivului.

El a adăugat că actualul Guvern nu va organiza concursuri pentru ocuparea posturilor care rămân vacante invocând timpul scurt avut la dispoziție de Cabinetul Cioloș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8318 secunde