Premierul Cioloș anunță că își donează salariul. Iată pentru ce

113
1
Premierul Cioloș anunță că își donează salariul. Iată pentru ce - dacianciolos91897000-1463933888.jpg

Articole recomandate

Premierul Dacian Cioloș a anunțat duminică, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a decis să doneze salariul său din luna aprilie campaniei pentru Cumințenia Pământului a lui Brâncuși.


"A început campania pentru Cumințenia Pamântului a lui Brâncuși. În ce mă privește, am decis să donez salariul din luna aprilie pentru acest proiect. Vă îndemn și pe voi, pe fiecare, să faceți după cum vă îndeamnă conștiința și după posibilitățile pe care le aveți. Eu unul am decis să fac acest lucru pentru că Brâncuși e și al meu!", spune Cioloș, în mesajul său.

Comentează știrea

Dadi
22 mai 2016
Oportunitate

OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0242 secunde