Premierul Cioloș, vizite la Berlin și Paris

663
1
Premierul Cioloș, vizite la Berlin și Paris - 61741370-1451297513.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș are programate trei vizite oficiale în state membre UE, în primele luni ale anului viitor, prima fiind pregătită pe 7 ianuarie, la Berlin, la invitația cancelarului german Angela Merkel, a anunțat prim-ministrul, ulterior urmând să se ducă la Paris și Haga.

"Angela Merkel m-a invitat la Berlin și chiar am stabilit împreună data vizitei în timpul întâlnirii de la Consiliu European, pe data de 7 ianuarie. I-am spus că aș vrea să merg cât mai repede pentru a discuta mai în detaliu ceea ce avem de gând să facem, care e programul nostru de guvernare, mai ales din perspectiva economică", a declarat premierul Dacian Cioloș la postul de televiziune Antena 3, adăugând că Germania este un partener important pentru țara noastră și din punct de vedere economic.

Cioloș a precizat că și-ar dori ca România să aibă, la nivel guvernamental, "un rol mult mai proactiv" în relație cu Uniunea Europeană și nu reactiv "cum a fost de multe ori până acum".

Comentează știrea

garcea
28 decembrie 2015
......???

toate bune si frumoase numai să nu accepte cotele obligatorii de refugiați în rest la cât mai multe investitii în românia si La multi ani 1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4005 secunde