Premierul Ludovic Orban: "Vă îndemn la calm și responsabilitate"

315
Premierul Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Premierul Ludovic Orban a transmis, din nou, ieri, românilor să aibă o atitudine rațională, calmă și responsabilă în contextul pandemiei de coronavirus și le-a cerut să urmărească doar informațiile oficiale, având în vedere că "abundența fake news-urilor" creează o stare de spirit nepotrivită.

"Îndemn din nou la calm, responsabilitate, o atitudine rațională. Vă cer din nou să vă informați doar din informațiile care sunt transmise oficial de autorități. Războiul informațional, abundența fake news-urilor creează o stare de spirit care nu este potrivită. Urmăriți informațiile oficiale. Nu vă mai lăsați pradă informațiilor care sunt transmise de multe ori în mod vădit cu rea intenție de pe diferite canale de informare și care nu au alt scop decât să inducă o stare de panică, să genereze o spaimă între cetățenii români.

Vom lua măsuri când vom identifica astfel de sursă de fake news, care în mod clar au ca scop să dezinformeze cetățenii și vom lua toate măsurile pe care le putem lua în situația de urgență decretată de președintele României", a afirmat Orban, la Digi24. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.583 secunde