Premierul participă la prezentarea celui mai mare zăcământ onshore de gaze

187
2
Premierul participă la prezentarea celui mai mare zăcământ onshore de gaze - conferintagrindeanuorza7-1494573465.jpg

Articole recomandate

Premierul Sorin Grindeanu și ministrul Energiei, Toma Petcu, însoțiți de liderul PSD, Liviu Dragnea, vor participa astăzi la prezentarea celui mai mare zăcământ onshore de gaze naturale descoperit de statul român în ultimii 30 de ani, la Caragele, în județul Buzău.


Cei trei vor face declarații de presă la ora 17.00, după vizita la Caragele, potrivit News.ro.


Descoperirea zăcământului a fost anunțată de către compania Romgaz pe 30 iunie 2016. Societatea a descoperit importante depozite de hidrocarburi în Perimetrul RG.06 Muntenia Nord–Est, unde desfășoară operațiuni petroliere ca unic titular al Acordului de Concesiune pentru Explorare–Dezvoltare–Exploatare, conform HG 23/2000 și HG 968/2011.












Comentează știrea

liviu burebista
12 mai 2017
Degeaba

Mai bine nu se descoperea zacamantul de gaze, pentru ca oricum nu vom beneficia noi romanii de aceste gaze. Vor beneficia strainii, care ne va vinde gazul "nostru" la un pret foarte mare. Ne meritam soarta , ca de la Revolutie si pana acum , am ales numai hoti la conducerea tarii. Ne-au prostit cu UE si NATO, iar noi am crezut ca daca o sa facem parte din susnumitele structuri , o sa traim ca in paradis. Ar trebui sa ne trezim si data viitoare sa votam romani adevarati nationalisti, nu jigodii globaliste .

DAC
12 mai 2017
AVEM IN FRUNTEA TZARII NUMAI : HOTZI, TRADATORI SI PENALI

De la presedintele tzarii si pana la ultima functzie importanta in statul român, avem numai si numai : tradatori, hotzi, pungasi, pusi pe imbogatzire, penali, multzi sunt derbedei politici care fug de la un partid la altul, multzi divortzeaza de nevaste, foarte multzi au amante, ce exemplu dau tinerilor care vor sa se casatoreasca, care vor sa intemeieze o familie ?! Trântorii neamului românesc își bat joc si întinează munca si așteptările poporului român, care popor român a sperat si nădăjduit si nădăjduiește de aproape de 30 ani într-o viatză mai bună, dar toate sperantzele poporului român au fost spulberate de acești oameni fără caracter si fără iubire de : DUMNEZEU și de aoroapele, să le fie rușine, dacă mai pot avea așa ceva !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde