Premierul Tudose, întrevedere cu președintele Consiliului European, Donald Tusk

107
Premierul Tudose, întrevedere cu președintele Consiliului European, Donald Tusk - 7334429mediafaxfotomariusdumbrav-1499765600.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Mihai Tudose își începe vizita la Bruxelles cu o întrevedere cu președintele Consiliului European, Donald Tusk.


Potrivit Agerpres, întâlnirea lui Mihai Tudose cu Donald Tusk va avea loc în jurul prânzului și va fi urmată de o întrevedere a premierului român cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.


Marți după-amiază, șeful Executivului se va întâlni și cu Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională.


Vizita prim-ministrului Tudose la Bruxelles se va încheia marți seară, cu o întrevedere cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.


Potrivit Guvernului, în cadrul primei sale vizite externe în calitate de șef al Executivului, Mihai Tudose va transmite mesajul că România este un partener serios în Uniunea Europeană, care își va respecta toate angajamentele asumate.


Totodată, cu această ocazie, vor fi prezentate prioritățile actualului Guvern, cu accent asupra temelor economice, dar și poziția României privind viitorul UE, pregătirea preluării președinției Consiliului European și îmbunătățirea absorbției fondurilor europene.


Din delegația condusă de șeful Executivului face parte și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3923 secunde