Premierul Viorica Dăncilă: "Blocarea Executivului nu ajută stabilitatea țării"

247
Premierul Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat, ieri, că așteaptă din partea președintelui Klaus Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul. 


"Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici. România are nevoie de un guvern funcțional. Fac, așadar, un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiționeze să refuze miniștrii fără temei, pentru că un adevărat șef de stat nu își exercită niciodată puterea în moduri distructive și contraproductive pentru țara lui", a scris pe Facebook președintele PSD. 
Reamintim că, pe 30 august, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care lua act de demisia Grațielei Leocadia Gavrilescu, viceprim-ministru, ministrul Mediului, a lui Anton Anton, ministrul Energiei, și a lui Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, și prin care se constata încetarea funcției de membru al Guvernului pentru cei trei. Aceștia, membri ai ALDE, au demisionat după ce formațiunea a ieșit de la guvernare. 


În locul lor erau propuși interimari, la Energie - ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la Mediu - ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și la Relația cu Parlamentul - ministrul pentru Mediul de afaceri, antreprenoriat și comerț, Radu Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3447 secunde