Preocupare pentru ca explozia de la Rafin─âria Petromidia s─â nu se repete

192
Preocupare pentru ca explozia de la Rafin─âria Petromidia s─â nu se repete - cjcrompetrol-1625770738.jpg
├Än contextul recentului incident care a avut loc la Rafin─âria Petromidia, pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Constan╚Ťa, Mihai Lupu, ├«mpreun─â cu prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa, Silviu Iulian Co╚Öa ╚Öi administratorul public al jude╚Ťului, Gabriel Monea, au primit, joi, 8 iulie, vizita oficial─â a delega╚Ťiei companiei na╚Ťionale KazMunayGas din Kazahstan, condus─â de Daniyar Berlibayev, pre╚Öedintele Consiliului de Administra╚Ťie.

├Än cadrul ├«ntrevederii, au fost prezentate m─âsurile luate de compania kazah─â, pentru a minimiza consecin╚Ťele negative ale incidentului, precum ╚Öi cele pentru a preveni repetarea unor astfel de evenimente nedorite.

ÔÇ×Siguran╚Ťa cet─â╚Ťenilor din jude╚Ťul Constan╚Ťa este pentru mine mai presus de orice. Trebuie s─â facem tot ce putem pentru ca pe viitor s─â evit─âm astfel de incidente. Exist─â o ├«ngrijorare manifestat─â de cet─â╚Ťeni, at├ót din punct de vedere al posibilit─â╚Ťii repet─ârii unui astfel de eveniment nefericit, c├ót ╚Öi despre o eventual─â poluare a zonei. Am lucrat ├«n domeniul petrolier mai bine de 20 de ani ╚Öi v─â spun c─â, indiferent de tehnologie, nimeni nu poate s─â prevad─â asemenea incidente. Controalele la instala╚Ťiile platformei petroliere se fac cu rigurozitate, ├«ns─â riscurile acestea exist─â peste tot ├«n aceast─â industrie. Este foarte important s─â primim de la dumneavoastr─â, lunar, buletine de analize ale indicatorilor de poluare pentru a le putea transmite cet─â╚Ťenilor jude╚Ťului Constan╚Ťa ╚Öi, ├«n felul acesta, s─â ar─ât─âm ╚Öi s─â ├«i asigur─âm pe oameni, c─â rafin─âria nu reprezint─â un factor poluant ╚Öi nici un pericol pentru siguran╚Ťa acestora. Apreciez eforturile ╚Öi implicarea companiei dumneavoastr─â ├«n sus╚Ťinerea institu╚Ťiei noastre medicale, Spitalul Clinc Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â Sf. Apostol Andrei Constan╚Ťa. ├Ämpreun─â cu to╚Ťi factorii implica╚Ťi vom face tot ce putem pentru ca asemenea incidente s─â nu se mai repeteÔÇŁ, a spus pre┼čedintele Consiliului Jude┼úean Constan┼úa, Mihai Lupu.Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6167 secunde