Preşedintele CJC, Mihai Lupu, îşi întăreşte echipa! Gelil Eserghep, consilier onorific

1366
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, îşi întăreşte echipa! Gelil Eserghep, consilier onorific - fondcjcdispozitii-1605456342.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a dat câteva noi dispoziţii prin care s-au luat decizii importante la nivelul CJC. Astfel, Mihai Lupu l-a numit pe Gelil Eserghep, preşedintele UDDTMR în funcţia de consilier onorific al preşedintelui pe probleme ale unor minorităţi din judeţul Constanţa.

Totodată, preşedintele CJC a decis constituirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de „Furnizare echipamente/produse de prevenţie/protecţie COVID-19 necesare Consiliului Judeţean Constanţa şi Centrului Militar Zonal”.

Ulterior acesta a desemnat-o pe Alina Onel în funcţia de director general interimar/manager interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor Burada”. O altă dispoziţie arată desemnarea Mihaelei Corina Apostoleanu în funcţia de director interimar/manager interimar la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” Constanţa.

Dr. Dragoş Marius Prăzaru a fost instalat şi el oficial în funcţia de director medical interimar în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

Un alt consilier al lui Mihai Lupu este Vasile Gherghilescu, cel care a fost numit în funcţia de consilier la Cabinetul Preşedintelui pe probleme de cultură.

De asemenea preşedintele CJC Constanţa a decis să îl demită pe Andrei Robert Ţuţuianu din cadrul Compartimentului Administrativ al Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat.

Reamintim că Mihai Lupu a mai dat câteva dispoziţii şi în trecut, imediat după ce a fost învestit în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Astfel, Gabriel Monea a fost numit în funcţia contractuală de conducere de administrator public. Au existat, însă şi câteva nume care s-au aflat pe lista neagră a preşedintelui CJC, cum ar fi Luiza Dumitrescu Turineac, cea căreia i s-a încetat contractul individual de muncă, aceasta ocupând iniţial funcţia de Consilier în cadrul Cabinetului Preşedintelui. În aceeaşi situaţie s-au mai aflat Veronica Maria Calabache, Nicoleta Bercaru, Dorel Teodor Nedelea, Ianis Stere Caracota şi Alexandra Costea.


Mihai Lupu a mai dat o dispoziţie cu privire la constituirea Comisiei mixte de control. Din aceasta fac parte George Drăgan, Mihăiţă Pitu, Beinor Baubec, Aurelia Ludoşianu, Anişoara Nemeş, Nicoleta Gavril şi Ionela Alina Enache.

Într-una dintre acestea, Mihai Lupu l-a numit pe George Drăgan în funcţia publică de conducere vacantă-Şef Serviciu al Serviciului Control, începând cu data de 3 noiembrie.

Totodată acesta a mai dat câteva dispoziţii privind numirea în funcţiile de Consilieri la Cabinetul Preşedintelui a lui Cornel Ionescu, respectiv Gheorghe Victor Manea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7003 secunde