Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bonurilor fiscale

120
Președintele  Klaus Iohannis  a promulgat Legea bonurilor fiscale - presedinteleklausiohannis3-1435165367.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat, ieri, Legea pentru aprobarea ordonanței Guvernului privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, astfel că la extragerile următoare vor fi desemnați cel mult 100 de câștigători.

Unitatea teritorială a Fiscului unde se depune bonul fiscal câștigător în original va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul și conține un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicație informatică la nivel național. Pentru asigurarea transparenței, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice și pe cel al Autorității Naționale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depășirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câștigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5124 secunde