Președintele Klaus Iohannis îl va aștepta pe Papa Francisc la Aeroportul Otopeni, pe 31 mai

194
Președintele Klaus Iohannis îl va aștepta pe Papa Francisc la Aeroportul Otopeni, pe 31 mai - 2743022339700-1553521138.jpg
Papa Francisc va fi așteptat de președintele Klaus Iohannis la Aeroportul Otopeni, pe 31 mai, a anunțat, luni, Administrația Prezidențială. Vizita papei în România are loc în perioada 31 mai – 2 iunie la București, Iași, Șumuleu Ciuc și Blaj. Președintele Iohannis îl va conduce pe Papa Francisc și la plecare, pe Aeroportul Otopeni, scrie romaniatv.net


Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o vizită Apostolică în România, în perioada 31 mai – 2 iunie a.c.. Vizita de stat a Sanctității Sale se desfășoară la invitația președintelui Klaus Iohannis, care a adresat această invitație prima dată în luna mai 2015, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la reluarea relațiilor diplomatice dintre România și Sfântul Scaun, și a reînnoit-o prin scrisoarea transmisă Sanctității Sale în luna martie 2017, anunță Administrația Prezidențială într-un comunicat.

Invitația președintelui României a fost completată de cea a Conferinței Episcopilor Catolici din România, precum și de mesajul personal al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, pregătirea și desfășurarea vizitei Apostolice în cele mai bune condiții fiind posibilă cu sprijinul tuturor autorităților responsabile, atât publice, cât și religioase.

Vizita Papei Francisc se va desfășura la București, în data de 31 mai a.c., la Șumuleu Ciuc și la Iași, pe 1 iunie a.c., respectiv la Blaj, în data de 2 iunie a.c.

Președintele României îl va întâmpina pe Sanctitatea Sa vineri, 31 mai a.c., ora 11:30, la Aeroportul Internațional "Henri Coandă", urmând ca ceremonia oficială de primire la Palatul Cotroceni să aibă loc la ora 12:00.

Vizita în România a Sanctității Sale Papa Francisc se va încheia duminică, 2 iunie a.c., ora 17:30, cu ceremonia plecării oficiale de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

Programul vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România, anunțat de Administrația Prezidențială:







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4533 secunde