Președintele Senatului va efectua o vizită în SUA

388
Președintele Senatului va efectua o vizită în SUA - geoana208-1319968312.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Mircea Geoană, va efectua, în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.
Potrivit unui comunicat de presă, vizita oficialului român se va axa pe trei teme importante: includerea României în programul Visa Waiver, reconfirmarea sprijinului bipartizan pentru Parteneriatul Strategic dintre România și SUA și intensificarea cooperării economice dintre cele două state.
Vizita cuprinde două destinații importante: Washington D.C și New York.
La Washington, Mircea Geoană va avea întrevederi cu înalți oficiali din Administrația Statelor Unite, din Departamentul de Stat, precum și leadership-ul Senatului și cel al Camerei Reprezentanților.
Vzita șefului Senatului are drept scop confirmarea sprijinului bipartizan din România, Putere - Opoziție, pentru Parteneriatul Strategic cu Statele Unite în contextul începerii procesului de ratificare în Parlamentul României a Acordului încheiat între România și SUA privind amplasarea pe teritoriului României a unor elemente ale scutului anti-rachetă și al necesității întăririi dimensiunii economice științifice și a schimburilor inter-umane ale Parteneriatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Geoană îl critică pe Iliescu
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Geoană, citat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4537 secunde