"Niciun ministru nu este bătut în cuie"

411
Ministrul agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat că nu are informații legate de o posibilă remaniere guvernamentală, însă "niciun ministru nu este bătut în cuie pentru că funcția sa este în pericol din prima zi și până în ultima zi".
Valeriu Tabără s-a arătat surprins de faptul că ministerul său ocupă primul loc la absorbția de fonduri europene, spunând că la fel de mult apreciază activitatea unor miniștri ca Gheorghe Ialomițianu sau Anca Boagiu.
El a ținut să precizeze că o eventuală înlocuire a sa din funcție nu l-ar afecta, deoarece îi rămân activitatea de parlamentar și cea de profesor universitar, însă a ținut să sublinieze eforturile pe care le face Guvernul în acest moment pentru depășirea crizei.
"Toți miniștrii, în frunte cu primul ministru, fac eforturi senzaționale într-un moment greu pentru această țară și vă asigur că este greu să găsești echilibre, să găsești surse financiare, să găsești sursele pentru o finanțare a unor rezultate ale unei reforme care durează de 20 de ani", a declarat Tabără.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Guvernul acordă sprijin Turciei
Pagina a fost generata in 0.4118 secunde